NEAMȚ: ISU Neamț – mesaj de condoleanțe

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă, în data de 28.06.2019, a celui care a fost locotenent-colonelul (r.) CRĂCĂOANU LICĂ, ofiţer cu înaltă competenţă profesională şi un om de aleasă ţinută morală.

Născut la data de 28 aprilie 1957 în localitatea Cuiejdiu, comuna Gârcina, judeţul Neamţ, locotenent-colonelul (r.) CRĂCĂOANU LICĂ a urmat cursurile şcolii generale din comuna natală, până în anul 1972, apoi pe cele ale Liceului Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, pe care le-a absolvit în 1976, cu diplomă de bacalaureat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din anul 1976, a urmat cursurile Şcolii Militare de Ofiţeri Activi de Artilerie „Ioan Vodă” Sibiu, pe care a absolvit-o cu rezultate foarte bune în august 1979, fiind repartizat la Regimentul Mecanizat din Piatra Neamţ, unde, până în 1998, a ocupat funcţii de comandant pluton antitanc, comandant pluton aruncătoare 120 mm, comandant baterie tragere, comandant pluton lansare, comandant baterie artilerie şi comandant baterie aruncătoare 120 mm.

Din 15.11.1998, şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Protecţie Civilă Judeţean Neamţ şi, ulterior, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ, unde a ocupat diferite funcţii. Pe data de 09.12.2009, a fost trecut în rezervă, cu drept de pensie.

A fost un ofiţer foarte bine pregătit, cu bogate cunoştinţe de specialitate şi militare, obiectiv şi corect, preocupat de rezolvarea la timp a atribuţiilor de serviciu. A fost loial unităţii, respectuos şi disciplinat.

Calităţile sale l-au făcut să fie apreciat de subordonaţi şi comandanţi.

Evoluţia în cariera militară a fost susţinută de seriozitate şi profesionalism, pentru viaţa militară meritoasă fiind recompensat în repetate rânduri.

Personalul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

ISU NEAMȚ
PUBLICITATE