NEAMȚ: Ionel Arsene nu se consideră „baron PSD” (VIDEO)

Ionel Arsene a reacționat la delarațiile purtătorului de cuvânt al Administrației Prezidențiale, care l-a catalogat drept „baron PSD”, și a declarat, astăzi, că nu se consideră un baron local şi că este regretabilă atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis, prin vocea purtătoarei de cuvânt.

Întrebat dacă se consideră baron, Ionel Arsene a răspuns:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu! Dumneavoastră considerați că prin ceea ce fac eu la Consiliul Județean Neamț de 3 ani de zile sunt un baron? Eu zic că am făcut nişte lucruri în judeţul Neamţ şi vom vedea dacă vor fi apreciate sau nu.

Eu spun că ceea ce am promis oamenilor m-am ţinut de cuvânt întotdeauna.

Apelativul ăsta de baron se practică în unele poziţii…

Este regretabilă atitudinea preşedintelui României, dacă mă întrebați. Eu nu l-am văzut pe el spunând asta, ci purtătoarea de cuvânt al președintelui… Este regretabil că preşedintele României a încuviinţat ca purtătoarea de cuvânt să facă nominalizări, nu s-a întâmplat niciodată, ceea ce nu e în regulă.

Însă, cred că e perioada asta de euforie de după alegeri. Însă, știţi cum e cu zăpada mieilor, se topeşte repede”, a declarat Ionel Arsene.

Reacția președintelui PSD Neamț vine după ce purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi, a declarat că alegerile uninominale pentru preşedintele consiliului judeţean favorizează preşedinţii de CJ aflaţi în funcţii, „baroni PSD panicaţi de scăderea în sondaje a partidului”, nominalizându-l, și pe Ionel Arsene. (vezi articolul AICI)

Mai jos, video cu reacția lui Ionel Arsene (min. 37:54):
PUBLICITATE