NEAMȚ: Intoxicați cu clor la aqua park-ul din Neamț

La sfârșitul săptămânii trecute mai mulți clienți ai aqua park-ului din Neamț au reclamat că s-au simțit rău din cauza mirosului de clor.

Un bărbat a ajuns la spitalul din Piatra-Neamț iar un copil la spitalul din Bicaz cu diagnosticul intoxicație cu clor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși administratorul aqua park-ului a dat asigurări că totul este în parametri și că nu au existat probleme cu sistemul de ventilație, inspectorii DSP Neamț au anunțat că vor lua probe din bazine.

Asta seară am ieșit din incinta bazinului intoxicată cu clor. Da, intoxicată!
Prin urmare, rog insistent conducerea complexului , ca pe viitor , înainte ca personalul angajat să ne taxeze intrarea în incintă, să ne prezinte și riscurile la care suntem supuși. Este firesc să igienizați stimați domni, dar este inadmisibil să faceți acest lucru folosind clor sau alte substanțe periculoase în exces, punându-ne sănătatea în pericol, așa încât după nici o oră de ședere în incinta complexului să ieșim intoxicați, cu amețeli, vărsături, ochi umflați și înroșiți , tuse și iritarea destul de accentuată a căilor respiratorii. Abia puteam respira. Am văzut copilași de la cursul de înot care erau vizibil afectați .

Oricum , tot ce înseamnă igienă ,lasă de dorit în acest complex! Și este regretabil … – a fost mesajul unei cliente a aqua park-ului

PUBLICITATE