Neamț: Intervenție pentru două persoane căzute într-o râpă. Un bărbat a murit

Destin tragic pentru un bărbat care a murit după ce a căzut într-o râpă (de la aproximativ 10 metri), în timp ce încerca să-și facă nevoile. Și fiul lui a trecut prin aceeași situație, dar a scăpat doar cu câteva lovituri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 6 august, în jurul orei 4:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, pentru a interveni într-o misiune de salvare a unor persoane cazute într-o râpă în comuna Borlești, sat Nechit, (amonte de Mănăstirea Nechit).

La fața locului s-au deplasat 8 subofițeri cu 1 autospecială complexă de primă intervenție la incendii, salvare și prim ajutor, 1 autospecială de prima intervenție și comandă și 1 ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

Când au ajuns la fața locului, echipajele au găsit un bărbat de 51 de ani în stop cardio-respirator. „S-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, dar fără rezultat, fiind declarat decesul victimei.” – informează ISU Neamț. Fiul bărbatului decedat, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spital policontuzionat. Acesta ar fi mers după tatăl său și ar fi căzut și el.

PUBLICITATE