NEAMȚ: Incredibil! Șefa de personal are aproximativ 50 de rude angajate în Spitalul Județean

O adevărată caracatiță s-a instaurat de ani buni la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț a transmis, astăzi, prefectul de Neamț, George Lazăr.

Conform prefectului, șefa personalului, prin pixul căreia trec angajările în spital, și-ar fi angajat aproximativ 50 de rude în Spitalul Județean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sub fostele conduceri ale Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț s-a instaurat un regim de tip caracatiță, unde o găsim mare șefă la departamentul financiar-contabilitate pe o doamnă Drăgan, care tot ce intră și iese din spital pe parte de achiziții și finanțe publice este dirijat prin ea. Inclusiv mama ei este șefa magaziei de la blocul alimentar al spitalului iar nepoata ei este pe o altă tură la aceeași magazie.

O altă doamnă, Moroșanu, șefă de personal, sub pixul căreia trec toate angajările. Din datele preliminare ar avea aproximativ 50 de persoane rude de gradul I, II, III, IV, fini, afini, angajați la Spitalul Județean, pe banii noștri, pe banii nemțenilor.”- a declarat Lazăr.

Prefectul a mai spus că va solicita, în mod oficial, organelor abilitate, să facă investigații cu privire la aceste două doamne.

PUBLICITATE