Neamț: Inconştienţă la volan: doi şoferi prinşi conducând fără permis

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat din Horia şi un altul din Roznov, fără permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 6 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ruginoasa, au oprit pentru control o autoutilitară care se deplasa pe DJ155I pe raza localităţii Făurei.
Poliţiştii au solicitat documentele conducătorului auto, un bărbat de 48 de ani, din Horia, care nu a putut prezenta permisul de conducere.
În urma verificării acestuia în bazele de date a reieşit că bărbatul  nu deţine permis de conducere, fapt pentru care pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 6 iunie a.c., un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Neamț a oprit pe DJ156A, în orașul Roznov, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Roznov.
În urma verificărilor efectuate asupra acestuia, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce.
Şi în acesta caz poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce.

PUBLICITATE