NEAMȚ: Închisoare cu executare pentru evaziune fiscală

Două persoane din municipiul Roman, pe numele cărora Tribunalul Neamț a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, au fost depistate de polițiști.

La data de 14 decembrie, în baza activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, în municipiul Roman, două persoane pe numele cărora era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, o femeie de 41 de ani și un bărbat de 43 de ani, ambii din Roman, au fost condamnați de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 2 luni de, respectiv 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 5 august 2013 – 30 septembrie 2016, cei în cauză, în calitate de administratori ai unei societăți, nu au înregistrat în evidenţa contabilă veniturile rezultate din operaţiunile comerciale desfăşurate cu 12 persoane juridice şi fizice, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Polițiștii i-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE