NEAMȚ: Incendiu la o locuință. Proprietarii au suferit atacuri de panică

Noaptea trecută, în jurul orei 23:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la acoperișul unei locuințe particulare în localitatea Țibucani.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autocistenă și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, fiind sprijinite şi de trei voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și SVSU Țibucani, care au stins incendiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

Proprietarii locuinței au suferit un atac de panică, fiind asistați medical de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la un coș de evacuare a fumului și gazelor fierbinți neprotejat corespunzător față de materialele combustibile”.

PUBLICITATE