Neamț: Incendiu la o locuință particulară. Au intervenit 5 mașini de pompieri

Joi, 26.07.2018, la ora 20:17, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din satul Țepeșeni, comuna Bicazu Ardelean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, împreună cu opt pompieri voluntari cu trei autospeciale de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Bicaz și comunele Bicazu Ardelean și Bicaz Chei.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:45.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați și o cameră de locuit de la etajul imobilului cu o suprafață de cca. 20 metri pătrați.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au evacuat, din locuință, o parte din mobilier și aparatura electrocasnică.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic al curentului electric de la un conductor electric defect”.

PUBLICITATE