NEAMȚ: Incendiu cu victimă. O femeie transportată la spital cu arsuri pe față și mâini (FOTO)

Pompierii nemțeni au intervenit în această dimineață într-o misiune de stingere a unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Stanca, comuna Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin a fost solicitat și SVSU Pipirig cu autospeciala din dotare.

Conform ISU Neamț, în urma incendiului a rezultat o victimă (o femeie de aproximativ 55 de ani) cu arsuri pe față și membrele superioare.

Salvatorii târgnemțeni i-au acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj medical din cadrul SAJ Neamț, care au preluat victima și urmează să o transporte la spital.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală de lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, bunurile materiale aflate în două camere de locuit cu suprafața de cca. 40 metri pătrați(mobilier, articole vestimentare, electrocasnice și documente).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spații închise(folosirea lichidelor combustibile pentru aprinderea focului)”.

PUBLICITATE