Neamț: Incendiu cu victimă la o locuință

Noaptea trecută, la ora 01:07, pompierii nemțeni au fost anunțați despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Făurei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanță SMURD de prim ajutor, fiind sprijiniţi și de un voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Făurei.

Pompierii s-au luptat cu flăcările puternice aproximativ 4 ore.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 130 metri pătrați acoperiș realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, bunurile materiale din cinci camere, elemente de tâmplărie, aparatură electrocasnică, o sumă de bani și documente de identitate și proprietate.

Un bărbat a suferit arsuri de gr. I la membrul superior stâng, fiind asistat medical de echipajul de paramedici SMURD prezenți la locul evenimentului, victima refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile”.

PUBLICITATE