NEAMȚ: Incendii la Negrești, Ceahlău și Trifești (FOTO)

Pompierii nemțeni au, din nou, o zi plină de incendii. Până la această oră (15:45), aproximativ 17 hectare de vegetație uscată au fost mistuite de flăcări. 

Potrivit ISU Neamț, în jurul orei 13:30, pompierii au intervenit într-o misiune de stingere incendiu vegetatie uscată în comuna Ceahlău, sat Ceahlău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat 5 subofițeri din cadrul Gărzii II Poiana Teiului, cu o autospecială de stingere și un autoturism de serviciu cu un ofițer și 4 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Neamț, fiind sprijiniți de membrii SVSU Ceahlău. În sprijin, s-a mai deplasat  un autoturism de serviciu cu 5 subofiteri de la Garda nr. 2 de intervenție Poiana Teiului.

Urmare incendiului de vegetație uscată din comuna Ceahlău au ars aproximativ 10 hectare vegetație uscată și arbori doborâți.

Tot la aceeași oră, s-a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Negrești, sat Poiana, punct Budalauca.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari pietreni cu o autospecială de stingere și un autoturism de serviciu, fiind sprijiniți de membrii SVSU Negresti.

Arde vegetatie uscata și arbori și arbuști, izolați, de conifere pe o suprafață de peste 7 hectare. – informează ISU Neamț

În jurul orei 15:00, pompierii au intervenit la o altă misiune de stingere incendiu la o hală de depozitare fier vechi în comuna Trifești, sat Trifești.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Incendiul este localizat, ard deșeuri din hală pe o suprafață de aproximativ 20 mp. – mai spun pompierii.

PUBLICITATE