NEAMȚ: Încă un weekend cu șoferi beți la volan

La data de 4 mai, Poliţia oraşului Tîrgu Neamţ a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Mihail Sadoveanu din Tg. Neamţ, un autoturism circulă sinuos.

La faţa locului a fost dirijat un echipaj de poliţie rutieră care a depistat în trafic un tânăr de 32 de ani, din Tîrgu Neamţ, care conducea autoturismul respectiv sub influenţa băuturilor alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind demarcate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot la data de 4 mai, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au depistat pe DC155 în localitatea Poiana Teiului, un autoturism care se deplasa din direcţia Farcaşa spre Poiana Teiului, condus de către un bărbat de un bărbat de 55 de ani, din aceeaşi localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste  0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice

PUBLICITATE