NEAMȚ: Încă un adolescent s-a electrocutat pe tren

În această seară,  în jurul orei 20:15, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă și a fost electrocutată în gara din Roman.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă și s-a electrocutat.

Baiatul era căzut lângă vagon.

Acesta prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, după care au predat-o unui echipaj de la SAJ (cu medic) sosit la locul evenimentului. Băiatul a fost transportat la CPU Roman.

Potrivit Poliției Neamț, astăzi, în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-a electrocutat în timp ce se afla pe un vagon de tren.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, un minor de 15 ani, din Roman, s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia.

Acesta au fost preluat de un echipaj medical și transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Conform unor surse, tânărul urmează să fie transportat la un spital din București

Reamintim că în urmă cu o săptămână, 3 adolescente care s-au urcat pe un tren de marfă, tot în Roman, pentru a-și face poze, două dintre ele ajungând în stare gravă la spital (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE