Neamț: În stare gravă, la spital, după ce a fost accidentată

La data de 6 decembrie, în jurul orelor 11.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe strada Martir Cloșca din Roman şi soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 53 de ani, din Roman, a condus un autoturism pe strada Martir Cloșca, din direcţia strada Primăverii – strada Anton Pann, moment în care a surprins şi accidentat o femeie de 59 de ani, din Roman, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost preluată şi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a suferit un traumatism cranio-cercebral, cu pierderea cunoștinței și a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU al Spitalului Municipal Roman. De la Roman, victima a fost transferată la Clinica N.C. „N. Oblu” Iaşi;

PUBLICITATE