NEAMȚ: În stare gravă, la spital, cu arsuri pe 70% – 80% din suprafaţa corporală

Un bărbat din județul Neamț a ajuns luni, 11 februarie, în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul I și II pe aproximativ 70% – 80% din suprafaţa corporală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unei informări a Sericiului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Săbăoani.

Un echipaj SAJ Neamț a fost solicitat, la ora 13:10, să intervină după ce bărbatul a fost găsit cu arsuri pe corp în locuința lui. Pacientul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU al Spitalului Municipal
Roman, cu diagnosticul arsură termică gr. I-II pe aprox. 70% – 80% din suprafaţa corporală. De la Roman, fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi.

Surse medicale ne-au declarat că vecinii au fost cei care s-au sesizat după ce bărbatul nu mai fusese văzut de aproximativ 2-3 zile. Casa nu avea urme de incendiu și nu se cunosc motivele pentru care pacientul ar fi suferit arsurile, cel mai probabil fiind vorba despre un accident casnic.

PUBLICITATE