Neamț: În curând, un Complex Hotelier și de Agrement unic în zonă

Managerul Restaurantelor Bradul și Brăduțul, Maria Aniței, a achiziționat recent fostul Restaurant LEBĂDA, din cartierul Bălcescu (municipiul Roman), împreună cu terenul aferent, un obiectiv evaluat la o sumă foarte mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-un interviu realizat recent pentru romanulfinanciar.ro, Maria Aniței a declarat că intenționează să realizeze un Complex Hotelier și de Agrement unic în zonă.

Complexul va avea un salon de nunți, de 400 de locuri și un restaurant modernizat, de 300 de locuri. Întreg spațiul care va fi amenajat are 4.000 de metri pătrați. Vom mai avea un salon – braserie, de 90 de locuri și un salon de vară, de 120 de locuri. Proiectul este deosebit și ambițios”, a declarat pentru sursa citată Maria Aniței, managerul Egbimar Prod Com SRL Roman.

Parcarea complexului hotelier și de agrement va avea 1.700 de mp. Iazul mare va fi reamenajat pentru pescuit cu spații individuale pe mal.

Foișorul existent, de asemenea, va fi reamenajat și modernizat. Aici, vor putea fi oficiate cununii civile, într-un cadru deosebit. Spațiile de cazare vor fi într-o clădire cu trei etaje care urmează să fie construită.

Complexul va dispune și de un spațiu unde pot ateriza elicoptere.

Întregul obiectiv, conform estimărilor proiectantului și constructorilor, va fi finalizat până în vara anului viitor.

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE