Neamț: În comă după ce a fost spulberat pe trecerea pentru pietoni

Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce a fost spulberat pe o trecere pentru pietoni din localitatea Cordun. Accidentul a avut loc miercuri, 19 septembrie, în jurul orei 17:00

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, Georgiana Moșu, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieşit că o femeie de 62 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe DJ 207 B, la o trecere pentru pietoni (semnalizată corespunzător) din localitatea Cordun, amplasată în apropierea intersecției cu strada Moldovei, a surprins și accidentat un bărbat de 52 de ani, din Roman, care se angajase în traversarea străzii regulamentar.

În urma impactului, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, comă gr. III, contuzie pulmonară şi predat la CPU a Spitalului Municipal Roman.
Ulterior, din Spitalului Municipal Roman a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării tranferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE