NEAMȚ: În comă, după ce a fost accidentat de TIR (FOTO)

Un accident rutier cu victimă a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6:30, pe DN 15 B, în localitatea Pipirig. Un pieton se află în stare gravă, la spital, după ce a fost lovit de un TIR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat de 48 de ani, din Iași, conducea un autotren ce tracta o semiremorcă pe DN 15 B (din direcția Târgu-Neamț – Poiana Teiului), iar la un moment dat a surprins și accidentat un bărbat de 44 de ani, din Pipirig, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, au suferit leziuni atât victima cât și conducătorul auto. Pietonul a fost prins între capul de tractor și un gard.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, pietonul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ cu diagnosticul: politraumatism prin accident rutier, comă gr. III-IV. Din Târgu-Neamț a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

PUBLICITATE