NEAMȚ: Imagini de la accidentul cu 5 victime (FOTO)

Cinci persoane printre care și un copil de 7 ani au ajuns la spital după ce un tânăr de 25 de ani, beat la volan, a intrat cu mașina pe contrasens, și a lovit un autoturism în care se aflau patru persoane.

Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 19:30, în localitatea Pâțâligeni, comuna Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că din cercetările efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț a rezultat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Pipirig, a condus un autoturism pe DN 15 B, din direcția Târgu-Neamț – Poiana Teiului, iar în localitatea Pâțâligeni ar fi pierdut controlul asupra vehicului, moment în care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Iași, care circula regulamentar.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, a unui minor în vârstă de 7 ani, a unei tinere de 18 ani și a unei femei de 44 de ani, pasageri în autoturismul bărbatului din Iași, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ în cazul bărbatului, însă în cazul tânărului a indicat o valoare de peste 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Potrivit ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu-Neamt. La fața locului s-au mai deplasat și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

Una dintre victime era încarcerată. După intervenția echipajului de descarcerare, toate victimele au fost transportate la CPU al Spitalului din Târgu-Neamț, conștiente.

PUBLICITATE