NEAMȚ: I-au furat telefonul unei fetițe de 12 ani, din Piatra-Neamț (FOTO)

Doi polițiști locali din Piatra Neamț, au prins în flagrant doi tineri care furaseră un telefon mobil de la o fetiță de 12 ani, în cursul serii de 22 mai 2019, pe strada Aleea Ulmilor, din municipiul Piatra Neamț.

Cei doi agenți ai Poliției Locale Piatra Neamț se aflau în patrulare în cartierul Dărmănești când au fost abordați de minora B.G., care le-a povestit că unul dintre doi tineri care treceau pe lângă ea, i-a smuls telefonul din mână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agenții i-au cerut fetiței să-i descrie pe cei doi, iar după o oră, unul dintre făptași, cunoscut ca fiind un om al străzii, a fost găsit pe strada Biruinței (zona Grădinița nr. 5) și imobilizat.

Celălalt tânăr a fost și el depistat la câteva străzi distanță (stația de transport în comun TIC TAC), după ce încercase să fugă cu un taxi.

Ambiilor bărbați li s-au întocmit documentele premergătoare constatării infracțiunii de furt și au fost predați polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor legale.

Telefonul furat a fost recuperat de către lucrătorii Poliției Locale Piatra Neamț.

PUBLICITATE