NEAMȚ: I-ați văzut? Polițiștii din Piatra-Neamț îi caută (FOTO)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numiților LEFTER MIREL NICOLAE,  de 17 ani, TURCU IOAN MĂDĂLIN, de 15 ani și MOISĂ VASILE ANDREI, de 17 ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 28 martie, despre faptul că minorii LEFTER MIREL NICOLAE,  de 17 ani, TURCU IOAN MĂDĂLIN, de 15 ani și MOISĂ VASILE ANDREI, de 17 ani, au părăsit voluntar, în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 20.00, Centrul ”Sancta Maria”, din Piatra Neamț, unde aceștia erau instituționalizați și nu s-au mai întors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

LEFTER MIREL NICOLAE

Semnalmente: înălţime – 1,73 m, greutate – 68 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o bluză de treining de culoare galbenă, pantaloni bleumarin, fiind încălțat cu adidași negri.

TURCU IOAN MĂDĂLIN

Semnalmente: înălţime – 1,48 m, greutate – 41 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o geacă de culoare neagră, pantaloni negri, fiind încălțat cu adidași negri.

MOISĂ VASILE ANDREI

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 42 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o geacă de culoare bleumarin cu dungi roșii, pantaloni negri, fiind încălțat cu adidași negri.

PUBLICITATE