NEAMȚ: I-a dat cu toporul în cap. Totul a pornit de la un câine

Un tânăr de 19 ani, din Neamț, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Totul ar fi plecat de la un câine al victimei, care a muşcat o rudă a agresorului.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ şi în consecinţă: În temeiul art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului S. V. I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, prevăzută de art. 32 al. 1 Cod penal raportat la art. 188 al. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 28.02.2019 şi până la data de 29.03.2019, inclusiv. – notează decizia instanței

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform monitorulneamt.ro, fapta a avut loc în comuna Piatra Șoimului, în luna septembrie 2018. Tânărul l-ar fi lovit cu toporul în cap pe un consătean. Totul ar fi pornit după ce, în trecut, o rudă a agresorului ar fi fost muşcată de unul din câinii victimei.

Din cauza leziunilor grave suferite din agresiune pacientul a fost transferat la o clinică din Iaşi, expertiza medico-legală stabilind că victima a suferit leziuni vindecabile în 60 de zile de îngrijiri medicale, iar prin natura şi gravitatea loviturii, viaţa pacientului a fost pusă în pericol.

Mai multe puteți citi aici: http://monitorulneamt.ro/neamt-de-la-un-ciine-s-a-ajuns-la-tentativa-de-asasinat/

PUBLICITATE