NEAMȚ: Hoț de cai, prins de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

La data de 13 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras trei cabaline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști în colaborare cu cei ai Postului de Poliție Blăgești au condus la identificarea  unui tânăr, de 26 de ani, din județul Bacău, bănuit de comiterea faptei.

Din anchetă au reieșit indicii că, cel în cauză ar fi sustras trei cabaline în timp ce se aflau la pășunat în localitatea Frunzeni, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei.

Astăzi, în urma cercetărilor desfășurate, polițiștii au găsit cele trei cabaline pe raza localității Blăgești, din județul Bacău, fiind restituite persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, acesta au fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE