NEAMȚ: Hoț de cai, arestat preventiv

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, în urma investigațiilor efectuate, un bărbat din Bahna, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 16 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman în colaborare cu cei ai Secției de Poliție Români și Postului de Poliție Bahna, au depistat un bărbat, de 48 de ani, din Bahna, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la furt și furt, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Întrucât bărbatul nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă.

În fapt, la data de 21 mai, acesta ar fi încercat să sustragă o cabalină aflată pe un teren agricol din localitatea Bahna.

De asemenea, la data de 23 mai, în timp ce se afla pe raza aceleiași localități, bărbatul ar fi sustras o cabalină aparținând aceeași persoane vătămate.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.