NEAMȚ: Hai la un job și o cafea în Piatra-Neamț!

Te așteptăm miercuri, 15 mai, la parterul Hotelului Central Plaza. Angajatori, recrutori și persoane în căutarea unui loc de muncă se întâlnesc între 10:00 și 18:00 la Cafeneaua cu Joburi.

De ce să vii la un târg cu locuri de muncă?

Pentru că e altfel decât știi tu. Pentru că aici poți să ai o conversație cu angajatorul, un prim interviu prin care să vă cunoașteți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru că la Cafeneaua cu Joburi te ajutăm să îți faci un CV, îți oferim consultanță în alegerea unui job și o cafea care să seteze o atmosferă relaxată.

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment organizat de specialiștii în recrutare ai companiei ECIM. Prin urmare cunoaștem realitățile din piața muncii, știm piedicile pe care le întâmpină cei în căutarea unui loc de muncă, dar în același timp și doleanțele angajatorilor.

De aceea am creat și această Cafenea, un context de întâlnire, cunoaștere și oportunități pentru toți.

Ce trebuie să faci?

Să vii! Să ai curiozitatea de a discuta cu angajatorii și recrutorii ECIM, să fii deschis către noi posibilități și să îți pregătești un CV. Sau te ajutăm noi cu ultima parte- îl scriem împreună, pe loc, îl multiplicăm și ești gata de interviu!

La Bacău și Suceava, peste 4000 de oameni au venit la Cafenea, peste 70 de firme au intrat în discuție cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și au fost depuse aproape 2500 de candidaturi.

Ce caută angajatorii la prima ediție Cafeneaua cu Joburi Piatra Neamț? Muncitori necalificați și calificați, șoferi (toate categoriile) ingineri, operatori call center, munctori în construcții, drumuri și poduri, șantier naval, parcuri eoliene, mecanici auto, tâmplari, agronomi, atât în România cât și în străinătate.

Firmele care te așteaptă la Cafenea sunt: Global Remote Services, Jiffy Packiging Romania, Central Plaza Hotel, Fast Despatch Logistics, CGC Agria, Holland Contracting, ECIM, Telesystem, TROTA.

Parteneri : Don Costello, Central Plaza, stiri-neamt.ro, Telesystem, Fundația Comunitară Bacău, Mefi, Mentsec.

PUBLICITATE