NEAMȚ: Gheorghe Ștefan (Pinalty), în tribune, la CSM Ceahlăul – CS Știința Miroslava

În prima etapă de campionat, CSM Ceahlăul a debutat cu dreptul, sub privirile fostului președinte de onoare Gheorghe Ștefan (Pinalty), revendicându-și victoria împotriva colegei de serie CS Știința Miroslava într-un meci care a avut loc sâmbătă 24 august pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț.

Dacă la pauză scorul era 0-0, în repriza a doua pentru galben negri au înscris doi noi veniți Arsene Luboya în minutul 53 și Yoann Fellrath în prelungiri (min. 94), iar oaspeții au marcat prin Eduard Sandu dintr-o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prima etapă din acest sezon a adus în tribune aproximativ 700 de iubitori ai fotbalului. Printre ei, alături de conducerea clubului, a susținut echipa de la poalele Pietricicăi și fostul președinte de onoare al CSM Ceahlăul Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, cunoscut drept ”Pinalty”.

Iată că poate schimbările din ultima perioadă (vezi articolul AICI) care au avut loc în echipă sau poate obiectivul îndrăzneț pe care și l-au propus oficialii clubului, acela de a promova în Liga 2, l-a determinat pe ”Pinalty” să revină pe stadion după o absență îndelungată.

foto: Gelu Crăcană

PUBLICITATE