NEAMȚ: Furt de 44.000 euro, încă 2 nemțeni reținuți

Doi bărbați din județul Neamț au fost reținuți, miercuri, pentru 24 de ore, pentru că l-ar fi ajutat pe un altul să fure 44.000 de euro dintr-o casă din Tismana, județul Gorj.

Banii proveneau din vânzarea unei locuințe. Primul suspect reținut a fost un tânăr de 25 de ani din Neamț, care a venit în decembrie la mama sa, care s-a recăsătorit în Tismana, din locuința căreia a și furat banii (vezi articolul AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit Poliției Gorj, la data de 22 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările într-o cauză penală aflată în lucru, privind sustragerea sumei de 44.000 euro, dintr-o locuință din orașul Tismana și au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri, de 24 respectiv 37 de ani, ambii din judeţul Neamţ, pentru documentarea activității infracționale.

Cu această ocazie, polițiștii au pus în executare mandatele de aducere emise de organele de cercetare penală, pe numele tinerilor, aceştia fiind conduşi la sediul la sediul I.P.J. Gorj, pentru cercetări.

În baza probatoriului administrat, a reieșit faptul că cei doi ar fi participat cu tânărul de 25 de ani (reținut pentru furt, la data de 16 ianuarie a.c.), la săvârșirea furtului banilor,  cei în cauză fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Vezi și NEAMȚ: Un tânăr din Neamț a furat 44.000 de euro din locuința unor rude

PUBLICITATE