NEAMȚ: Fostul premier al Republicii Moldova are buletin de Piatra-Neamț și candidează pe lista Pro România (VIDEO)

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova în perioada 2013-2015, Iurie Leancă, este candidat la alegerile europarlamentare din partea Pro România – filiala Neamţ, pe poziţia a patra a listei.

Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă ce a avut loc la sediul Pro România Neamț, de către coordonatorul organizaţiei Neamţ, Liviu Harbuz (de asemenea candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Domnul Leancă va candida pe lista Pro România la recomandarea și la propunerea organizației filialei Pro România Neamț.” – a declarat Liviu Harbuz

Pentru a candida la alegerile europarlamentare Iurie Leancă și-a făcut buletin de Piatra-Neamț.

Victor Ponta și Liviu Harbuz mi-au propus să fiu desemnat de către filiala Neamț și nu am ezitat nicio clipă. Sunt cetățean al orașului Piatra-Neamț și mă mândresc cu acest lucru. Toată familia mea are acte de Piatra-Neamț” – a spus Iurie Leancă.

Liviu Harbuz a mai precizat, în aceeaşi conferinţă de presă, că Pro România va avea 4 locuri eligibile, dar nu este exclus să se ajungă chiar la 5 mandate de eurodeputaţi.

Astfel, „proaspătul pietrean” Iurie Leancă este singurul candidat la alegerile din 26 mai 2019, din județul Neamț, cu șanse mari să ajungă europarlamentar.

PUBLICITATE