NEAMȚ: Fost viceprimar, în stare gravă la spital după un accident rutier

Fostul viceprimar al comunei Borlești, Vasile Trifan, a ajuns în stare gravă la spital după un accident rutier ce a avut loc ieri, în jurul orei 18:00, pe o stradă din comună.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat de 49 de ani, din Borlești, conducea un autoturism pe strada Barcului din aceeași localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o succesiune de curbe, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren viran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cauza leziunilor suferite, conducatorul auto nu a putut fi testat alcoolscopic, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform Serviciului de Ambulanță Neamț, bărbatul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ cu diagnosticul: politraumatism, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial acut masiv, traumatism ocular stâng, fractură piramida nazală.

De la spitalul din Piatra-Neamț, victima a fost preluată de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE