Neamț: Fetiță de 6 ani, pe bicicletă, accidentată de un șofer care a părăsit locul accidentului

O fetiță de 6 ani a fost accidentată în timp ce se plimba pe bicicletă iar șoferul a părăsit locul accidentului. Incidentul a avut loc joi, 26 iulie, în jurul orei 21:00, în localitatea Oglinzi, comuna Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație în localitatea Oglinzi, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat care conducea un autoturism pe strada Dascălilor, ar fi surprins și accidentat o minoră de 6 ani, din Oglinzi, care circula cu bicicleta pe sensul opus de deplasare.

În urma impactului, șoferul a oprit, a discutat cu fetița, după care și-a continuat drumul.

După investigațiile efectuate de polițiști, conducătorul auto a fost identificat – un bărbat de 45 de ani din Târgu-Neamț. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Bărbatul ar fi declarat că și-a continuat drumul pentru că în zona producerii accidentului locuiesc mai multe familii de etnie romă și i-a fost frică să nu degenereze vreun conflict.

Conform unei informări a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, fetița a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU al Spitalului din Târgu-Neamț cu diagnosticul: contuzie membru superior drept.

PUBLICITATE