Neamț: Festival de datini și obiceiuri de iarnă, la Roznov, miercuri, 26 decembrie

Miercuri, 26 decembrie 2018, a doua zi de Crăciun, la Roznov se va desfășura cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Datini din străbuni, obicei la oameni buni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Manifestarea va debuta la ora 11:00, cu o paradă a ansamblurilor participante care vor porni din fața primăriei orașului Roznov.

Pe scena amplasată în Parcul Roznov vor urca interpreții de muzică populară Alexandru Brădățan și Andreea HaisanMarius ZgâianuGrigore Gherman și Andrei Balan, alături de tinerii Adriana Ilie, Rareș Stoian, Miruna Corfu, Crista Ursache, formația M-agic, ansamblurile folclorice Mugurașii Roznoveni, Doina Ceahlăului, Balada Humorului, Ansamblul Sirețelul și Ceata urșilor din Asău.

Spiritul Crăciunului călătorind din casă în casă, din inimă în inimă, dintr-un loc în altul ne aduce pe toți mai aproape!

Așa cum v-am obișnuit de aproape două decenii, vă așteptăm și în acest an să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase tradiții și obiceiuri de iarnă!

Pentru cea de a XVIII a ediție a Festivalului “Datini din străbuni, obicei la oameni buni” v-am pregătit surprize frumoase ce sperăm să vă încânte sufletele! 

Vă așteptăm cu drag, in a doua zi a Crăciunului, la ora 11:00 în fața primăriei pentru a porni împreună spre parc în tradiționala paradă! – este mesajul organizatorilor.

PUBLICITATE