NEAMȚ: Femeie la spital după un accident rutier

Un accident rutier cu victimă a avut loc ieri, în jurul orei 11:00, în orașul Târgu-Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 26 de ani din Răucești conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu (din direcția Târgu-Neamț – Humulești), la intersecția cu strada Castanilor ar fi efectuat virajul la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un alt tânăr de 26 de ani, din Bălțătești, care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 58 de ani, din Bălțătești, care era pasageră în autoturismul tânărului din Bălțătești.

Conform unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial și a fost transportată la CPU din cadrul Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț.

Ambii conducători auto au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii  continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE