NEAMȚ: Femeie însărcinată și un copil, la spital după accidentul din Dumbrava Roșie (FOTO)

ACTUALIZARE: Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, a condus un autoturism pe strada Plantelor din Dumbrava Roșie, iar la intersecția cu DN 15, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din București, cu care a intrat în coliziune. 

O femeie însărcinată și un copil de 1 an și 6 luni au ajuns la spital după accidentul rutier din localitatea Dumbrava Roșie, potrivit primelor informații transmise de ISU Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau patru persoane, din care trei adulți (2 bărbați și o femeie însărcinată) și un copil de 1 an și 6 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Toate cele 4 persoane au fost evaluate de către medicul de la SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean), fiind preluate și transportate la spital: femeia însărcinată și copilul.

Reamintim că accidentul rutier a avut loc în jurul orei 11:30, pe DN 15, pe raza localității Dumbrava Roșie (în zona primăriei)

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de stingere cu modul de decarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, la locul evenimentului fiind direcționată și o ambulanță cu medic din cadrul SAJ Neamț.

PUBLICITATE