NEAMȚ: Femeie dată dispărută, găsită moartă într-o fântână

O femeie din județul Neamț, dată dispărută în urmă cu o lună de zile, a fost găsită, moartă, într-o fântână de pe raza comunei Borlești.

Potrivit ISU Neamț, ca urmare a unei solicitări venite de la IPJ Neamț, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit, astăzi, cu o autospecială complexă de intervenție pentru scoaterea unei persoane căzute într-o fântână din localitatea Șovoaia, comuna Borlești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenție de evacuare din mediu ostil, pompierii au scos dintr-o fântână, de aproximativ 12 m adâncime, o femeie de 64 de ani ce nu prezenta semne vitale.

Femeia a fost dată dispărută de pe 11 septembrie.

La data de 11 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către un bărbat, de 70 de ani, din Borlești, cu privire la faptul că soția sa SURUGIU ANA de 64 de ani, a plecat de la domiciliu în noaptea de 10 septembrie și nu a mai revenit.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pijama compusă din bluză și pantalon de culoare roșu/vișiniu, fiind încălțată cu pantofi de culoare negru. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE