NEAMȚ: Femeie bătută și la un pas să fie violată. A fost salvată de soț

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Vânători Neamț, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi acostat o femeie cu intenția de a întreține relații sexuale cu aceasta.

La data de 7 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ a fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 56 de ani, din Vânători Neamț, a fost victima infracţiunii de tentativă de viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigațiilor a reieșit faptul că în timp femeia se deplasa pe digul unui râu din Târgu-Neamţ spre locuința acesteia, ar fi fost acostată de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Vânători Neamț, care ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia, cu intenţia de a întreţine relații sexuale.

La scurt timp, soțul persoanei în cauză a intervenit şi l-a imobilizat pe bărbat, împiedicând astfel consumarea faptei.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în urma documentării activității infracționale bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de viol.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE