NEAMȚ: Fată de 15 ani, dată dispărută (FOTO)

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman caută o minoră de 15 ani, care nu a revenit la Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman.

La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că,  minora LUPU SORINA MARIA, de 15 ani, a plecat în mod voluntar din Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde aceasta era instituţionalizată și nu a mai revenit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente: înălţime – 1,48 m, greutate – 55 kilograme,  ochi negri, păr lung șaten, ondulat.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o haină de culoare grena, cu guler și cu glugă îmblănită, bluză de culoare neagră, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțată cu teniși negri.

Polițiștii au stabilit faptul că minora părăsește în mod frecvent Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, fără acordul personalului de supraveghere.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

PUBLICITATE