NEAMȚ: Fată de 15 ani, dată dispărută (FOTO)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei TRANDAFIR ADINA, de 15 ani, dispărută la data de 8 martie 2021.

Astăzi, 9 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către o femeie de 46 de ani, din Războieni, despre faptul că, la data de 8 martie 2021, fiica sa TRANDAFIR ADINA, de 15 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente: înălţime – 1,50 m, greutate – 50 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, ten măsliniu.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac portocaliu, fustă lungă roșie, geacă de culoare închisă, pe cap purta un batic roșu, fiind încălțată cu papuci din cauciuc negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Războieni, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

PUBLICITATE