NEAMȚ: Fată de 14 ani, șantajată cu poze indecente

La data de 8 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au identificat un tânăr din Păstrăveni, bănuit de şantaj. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 7 septembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au fost sesizați de către o minoră de 14 ani, din Păstrăveni, cu privire la faptul că la aceeaşi dată a fost ameninţată de către o persoană de sex masculin cu postarea unor fotografii compromiţătoare cu aceasta, pe o reţea de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, la data de 6 septembrie, în urma unor conversaţii telefonice, minora s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cu scopul de a se cunoaşte personal.

Anterior întâlnirii, minora i-ar fi trimis două fotografii compromiţătoare tânărului pe o reţea de socializare.

Ulterior, atât în data de 6 septembrie cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi   ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei.

În urma activităţilor specifice efectuate de poliţişti, în seara zilei de 8 septembrie, tânărul a fost depistat în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei, sumă solicitată şi primită de la minoră.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE