Neamț: Fata care s-a aruncat în Bistrița ar fi fost violată de un unchi

Sfârşitul crunt al unei tinere de 16 ani, după o viaţă chinuită. Fata s-a aruncat sâmbătă seară în canalul Bistrița iar povestea ei este cutremurătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Provenea dintr-o familie cu o situație materială precară și locuia împreună cu mama, o mătuşă, o soră (cu doi ani mai mică) şi un frate, în Slobozia (Roznov).

Tânăra era cunoscută ca având tulburări psihice iar gestul la care a recurs este legat de o traumă pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani, când tatăl ei s-a spânzurat.

În plus, anul trecut, fata şi sora ei mai mică au fost victimele unei agresiuni sexuale comise de un unchi.
Totul a avut loc în luna noiembrie 2017, când bărbatul a fost acuzat că le-ar fi abuzat sexual pe cele două surori. Plângerea la poliție a fost făcută de o mătușă a celor două fete (fosta soție a inculpatului) iar procurorii susțin că ar fi vorba de trei fapte ce au avut loc în perioada 2016-2017 (când minorele aveau 12 și 14 ani), la locuinţa bărbatului.

La începutul lunii septembrie 2018, Judecătoria Piatra-Neamț a decis menţinerea măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat (unchiul fetelor), trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol (faptă din perioada septembrie – octombrie 2016, persoană vătămată: fata de 16 ani), viol în formă continuată (3 acte materiale, comise în perioada 24-30.07.2017, persoană vătămată: fata de 16 ani) și viol (faptă din perioada mai – iunie 2016, persoană vătămată: minora de 13-14 ani).

Vezi și Neamț: A fost găsit cadavrul fetei care s-a aruncat în Bistrița

PUBLICITATE