NEAMȚ: Fără apă, astăzi, în Piatra-Neamț și mai multe comune

Compania Județeană APA SERV SA anunță beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări la magistralele de aductiune a apei,

miercuri 20.11.2019, începând cu ora 14,30 se sistează furnizarea apei potabile

în comunele Alexandru cel Bun, Gârcina, Girov și Dochia precum și în municipiul Piatra Neamț cu excepția Spitalului Județean, a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța si a localităților Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănesti care vor rămâne alimentate.

Estimam ca, lucrarile de reparatii se vor incheia in aceeasi zi la orele 24:00, când se va începe încărcarea magistralelor.

Menționăm că, datorită situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima se va încheia în data de 21.11.2019 la orele 12:00.

Rugăm consumatorii să-și asigure necesarul de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării serviciului.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere.

PUBLICITATE