NEAMȚ: Expoziția de pictură „Bucurii de primăvară“ la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Fundația Ileana și Școala Populară de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, organizează expoziția de pictură „Bucurii de primăvară“, care va fi găzduită în Sala Cupola, în perioada 12 aprilie – 2 mai 2019.

Expun Ana Ivanov, Rodica Filip, Margareta Neculai și Ileana Crăciun, eleve ale Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Expoziția va avea vernisajul marți, 16 aprilie 2019, de la ora 17:00, iar prezentarea va fi făcută de prof. Cristian Bistriceanu.

Evenimentul va fi însoțit de momente muzicale susținute de Corul „Camena“, dirijor Elena Amariei, și de un recital la clarinet interpretat de Mihai Cociorvă, acompaniat de prof.dr. Adrian Stroici.

Demn de menționat este și faptul că participanții la vernisaj vor fi înscriși, gratuit, într-o tombolă organizată de artistele expozante, prin intermediul căreia, la final, va fi desemnat câștigătorul uneia dintre lucrările expuse și oferite cadou.

PUBLICITATE