Neamţ: Expertiza medico-legală: Băiatul de 5 ani nu a fost violat. Avea o stare precară de igienă

Expertiza medico-legală efectuată luni infirmă o eventuală agresiune asupra minorului de 5 ani, din Oglinzi (comuna Răucești), a confirmat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma examenului medico-legal, s-a constatat că băiatul de 5 ani are o stare precară de igienă în zona anală şi de aici a existat suspiciunea medicilor că prezinta semne ale unei agresiuni, dar nu se confirmă agresiunea sexuală.

Conform Agerpres, duminică, băiatul a acuzat stări de rău, iar părinţii săi au chemat ambulanţa. Copilul le-a povestit că ar fi fost agresat sexual, pe data de 3 mai, de un vecin în vârstă de 13 ani, fapt pentru care părinţii copilului au anunţat Poliţia.

După ce a fost preluat de un echipaj cu asistent medical al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, a fost predat la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ. Din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ de unde a fost din nou transferat la CPU al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ.

06.05.2018, ora 14:39, Răuceşti – Oglinzi, pacient sex masculin, 5 ani, diagnostic: agresiune sexuală în urmă cu 3 zile, viol – declarativ, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ; din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transferat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ; din UPU a fost transferat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ.” – notează comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE