NEAMȚ: Eugen Țapu: „Ionel Arsene, campionul absolut al minciunilor. Ne-am obișnuit ca PSD să fure de la PNL”

Recentele promisiuni ale președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, referitoare la viitoare investiții la Spitalul Județean de Urgență, nu mai păcălesc pe nimeni.

De șapte ani de când se află la guvernare şi la conducerea Consiliului Județean Neamț, PSD nu numai că nu a bifat nicio investiție notabilă la unitatea medicală, dar a reușit contraperformanța de a periclita calitatea actului medical, prin lipsa de investiții, dar și prin asigurarea sumelor necesare funcționării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În Spitalul Județean de Urgență Neamț, intri cu o afecțiune și pleci cu mai multe. Infecțiile intraspitalicești, materialele sanitare și medicamentele aduse de acasă, de bolnavi, condițiile improprii de cazare, toate creionează lipsa de preocupare a PSD față de sănătatea nemțenilor. Să vii acum, în plină campanie electorală, și să promiți viitoare investiții, deși ai avut la dispoziție ani buni și bugete, este ipocrizie. PSD și Ionel Arsene cred că-i mai pot păcăli pe nemțeni”, a declarat senatorul liberal, Eugen Țapu Nazare.

Acesta îl critică pe președintele Consiliului Județean  și pentru ședințele foto realizate împreună cu ministrul Sănătății, Sorina Pîntea, în timp ce Spitalul Județean de Urgență are de recuperat mai bine de 1 milion de euro de la minister și Casa de Asigurări.

De altfel, a mai precizat Eugen Țapu, o interpelare pe care i-am adresat-o doamnei ministru în luna martie, referitoare la situația datoriilor Spitalului de Urgență, a rămas și astăzi fără răspuns. Aceasta este încă o dovadă a felului în care PSD, la toate nivelurile, îi tratează pe nemțeni”.

Senatorul liberal îl acuză pe Ionel Arsene și de minciună atunci când vorbește de implicarea Consiliului Județean în construcția unui bloc destinat exclusiv medicilor.

Nemțenii trebuie să știe că acest bloc se construiește de  Primăria Piatra Neamț, nu de Consiliul Județean. Dacă-l întrebi pe Arsene, nici măcar nu știe adresa exactă a acestui bloc și nici în ce stadiu se află construcția. Acesta este Ionel Arsene. Campionul absolut al minciunilor. Dar, ne-am obișnuit ca PSD să fure de la PNL”, a conchis senatorul Eugen Țapu.

PUBLICITATE