NEAMȚ: Elevi în practică la Jandarmeria Neamț (FOTO)

Începând de joi, 16 mai, timp de aproape 4 luni, 16 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni, vor desfăşura în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Elevii jandarmi au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică dar și pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, urmând ca la terminarea stagiului să fie evaluaţi în funcţie de activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Elevii vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională care îi vor ajuta pe tinerii jandarmi să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice prevăzute în actele normative prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.

Stagiul de practică se va desfășura în perioada 16 mai – 06 septembrie 2019 iar la sfârşitul acestui an vor deveni subofiţeri jandarmi şi vor primi gradul profesional de sergent major.

PUBLICITATE