NEAMȚ: Elev de 16 ani, ucis de tată (FOTO). Tânărul cânta în acțiuni de voluntariat

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Primele declaraţii ale criminalului din Piatra-Neamț (VIDEO)

Un elev de 16 ani, din Piatra-Neamț, a murit în această dimineață după ce a fost ucis de către tatăl lui. Crima a avut loc pe strada Blanduziei din municipiul Piatra-Neamț.

Nenoricirea s-ar fi produs în jur de ora 4:00 dimineață iar după o oră și jumătate, bărbatul a incendiat locuința. (mai multe despre crimă AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Floris P. era elev în clasa a X-a la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamț. Tânărul participa și la evenimente caritabile organizate de Asociația „Născută înger”.

Asociatia Nascuta Inger si Voluntarii Ingerilor sunt profund indurerati de moartea fulgeratoare a unui voluntar! Ingerii isi iau zborul la cer repede. Acum va canta in corul ingerilor lui Dumnezeu si ne va sustine de acolo, de sus! Floris a plecat la cer azi dimineata, suntem profund indurerati, socati, la 16 ani si-a luat zborul catre o lume mai buna! Zbor lin VOLUNTAR al INGERILOR! Ai cantat sa salvezi vieți iar viata ta nu a putut sa o salveze nimeni. – este mesajul postat de Carmen Suciu – Asociatia Nascuta Inger.

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Primele declaraţii ale criminalului din Piatra-Neamț (VIDEO)

PUBLICITATE