NEAMȚ: El este salvatorul de onoare al judeţului Neamţ (FOTO)

Marți a avut loc prezentarea Evaluării activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț în anul 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul activității a fost acordată insigna onorifică de “Salvatorul de onoare al judeţului Neamţ” domnului Plt. adj. GRECU MARIO-CIPRIAN, subofiţer operativ principal (şi scafandru autonom) la Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ, pentru misiunile la care acesta a participat în anul 2018.

Scafandru, pompier foarte bun, alpinist, paramedic, un om care niciodată nu s-a gândit la sine când a fost vorba de salvat o persoană. Cred că vă amintiți de tragicul accident care s-a produs la Pângărați. El a fost unul dintre cei care n-au ezitat să intre în apă și și-a făcut datoria.

Oricând a fost nevoie, chiar dacă nu a avut echipamentul, s-a aruncat în apă și a salvat oameni. Este foarte dedicat, foarte curajos, un foarte bun profesionist și de aceea am propus să primească insigna de Salvatorul de onoare al judeţului Neamţ” – a declarat inspectorul șef al ISU Neamț, Generalul de Brigadă Ioan NIȚICĂ

PUBLICITATE