NEAMȚ: Ea este tânăra găsită moartă în mașina de Neamț

Tânăra de 32 de ani găsită moartă, aseară, în maşina cu numere de Neamț, pe o stradă din municipiul Bacău, se numeşte Adriana Andone, notează observator.tv

Presupusul criminal, concubinul femeii, este în continuare căutat de poliţişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţiştii din Bacău sunt în alertă, după ce o femeie de 32 de ani a fost găsită moartă, seara trecută, în maşina iubitului său, Cătălin Dobre, mai notează sursa citată.

Reamintim că trupul fără viață al unei tinere de 32 de ani a fost găsit, aseară, într-o mașină cu numere de Neamț, parcată pe malul canalului Bistrița (lângă podul de la Șerbănești) din Bacău.

Cadavrul fetei era pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

Autorităţile au fost alertate în urma unui apel la 112, prin care se semnala faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce ar fi recunoscut că şi-a ucis iubita..

Imediat, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi scafandrii l-au căutat ore bune pe bărbat prin împrejurimi, însă fără rezultat.

Martorii spun că înainte de a se ajunge la omor, cei doi au mers la Mall, unde au mâncat, iar în drum spre casă au avut o discuție în contradictoriu. Se pare că tânăra de 32 de ani are o fetiță de 1 an și jumătate.

„În momentul de faţă se fac cercetări conduse de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Există unele suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, au anunţat anchetatorii.

PUBLICITATE