NEAMȚ: E oficial! Județul Neamț are ministru

Președintele Klaus Iohannis i-a numit, joi, pe Daniel Suciu și Răzvan Cuc în funcțiile de miniștri ai Dezvoltării Regionale și Transporturilor, la doar două zile de la nominalizarea acestora de către PSD. – informează g4media.ro

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

– Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice;

– Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor.” – notează Administrația prezidențială într-un comunicat.

Reamintim că membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD s-au reunit, marți, pentru a stabili noile propuneri de miniştri, la Dezvoltare Regională şi Transporturi, după retragerea variantelor iniţiale, Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

Răzvan Cuc, făcea parte din organizația PSD Giurgiu. Numai că cei din Giurgiu nu l-au propus pe el ministru. Liviu Dragnea a reacționat imediat și a declarat că Răzvan Cuc e membru PSD Neamț de vreo două săptămâni.

Răzvan Cuc e membru la PSD Neamț de vreo două săptămâni. Înțeleg îngrijorarea PSD Giurgiu, dar PSD Neamț îl susține foarte tare.”, a anunțat atunci Dragnea.

Cuc a mai ocupat o dată această funcţie în perioada Guvernului Tudose, fiind dat afară după trei luni pentru probleme de comunicare. A fost dur criticat, chiar în propriul partid, pentru faptul că în mandatul său nu a avansat niciun proiect important de infrastructură.

De altfel, în ianuarie 2017, întrebat de jurnaliști câți kilometri de autostradă vor fi construiți în acel an, Cuc a răspuns: Nu promit niciun kilometru de autostradă. Și s-a ținut de cuvânt: nu a fost făcut niciun kilometru de autostradă în mandatul său.

Răzvan CUC este cel care, din postul de Ministru al Transporturilor, în luna septembrie 2017 a efectuat o vizită de lucru la podul de la Preluca. La acea vreme, ministrul a dat asigurări că se vor aloca bani pentru lucrare, fiind posibilă refacerea podului chiar până la finele anului în curs (2017). 

PUBLICITATE