NEAMȚ: Durere fără margini! Mesaje și lacrimi pentru Adi, tânărul mort azi-noapte în accidentul de la Borlești

Moartea tânărului care și-a găsit sfârșitul, azi-noapte, într-un accident rutier în comuna Borlești i-a șocat pe cei care l-au cunoscut.

Te-ai stins lumină în plină tinerețe. Suntem alături de familia Simion cu durere și regrete în sufletele noastre. Doamne, te rugăm să ai grijă de sufletul lui. Toți te-am iubit Adi și vei rămâne veșnică amintire în inimile noastre.” – a fost mesajul fostului primar al comunei, Vali Puică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La doar 18 ani, Adi a decedat azi-noapte, după ce a lovit cu mașina un podeț de beton iar autoturismul a fost proiectat în gardul unui imobil.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt în două. Tânărul a ajuns la spital însă medicii au constatat decesul acestuia. (vezi detaliile accidentului și FOTO)

Zeci de mesaje din partea celor care l-au cunoscut au fost postate pe rețelele de socializare:

  • Ceasul despartirii a sosit, lasand in urma un gol imens si lacrimi de durere fara margini. Nu ar fi trebuit sa ne vedem asa Mereu ai știut sa îți spui problemele cu zâmbetul pe buze, sa vezi viata diferita față de noi toți, dar viata pentru tine a fost nedrepta de data asta, iar Dumnezeu a ales sa te ia de lângă noi mult prea devreme
    Sincere coondoleante!
  • Fără cuvinte… Nici nu mi vine sa cred…. Dumnezeu sa te ierte copil minunat..condoleanțe familie!
  • Erai prea tanar pentru ceea ce ti sa intamplat.. pur si simplu de necrezut ca unul ca tine nu mai este printre noi, Dumnezeu a vrut să te aibe in paza lui mult prea devreme…Sincere condoleante familiei
  • Doamne,Adi….nu pot să cred .erai un băiat minunat, cu un suflet de aur, respectuos….Dumnezeu să te ierte si drum lin spre cer.
  • Copil inimos unde te duci. Nu vreau sa cred asa ceva. Tot timpul erai plin de energie și un băiat cum nu mulți sunt. Dumnezeu sa te aibă în grija copil drag.
PUBLICITATE